Därför uteblir Hänt i veckan

18 sep

Kära bloggläsare,

vid den här tiden på fredagar hittar du i vanliga fall en sammanfattning av veckan som gick här. Dock inte i dag. Det här är just ett sådant tillfälle som dyker upp ibland, när vi slukas av vad vi brukar kalla operativt arbete. Det vill säga: vi pysslar med brådskande krisinformation. Vid sådana tillfällen prioriterar vi helt enkelt ned bloggen.

Om du undrar vad vi arbetar på kan du titta in här för ett exempel och du hittar förstås alltid vår omvärldsbevakning här. Just nu har vi särskilt fokus på flyktingsituationen och sammanfattar mediebilden dagligen.

Med det sagt hoppas vi återkomma som vanligt nästa fredag. Tills vidare kan du givetvis fortfarande prata med oss på Twitter och Facebook – där är vi alltid aktiva.

Trevlig helg!

Redaktionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.